KINO: Ocean’s 13

Jeg var litt avventende til Ocean’s 13, for det er jo ingen tvil om at at 12eren sugde vilt.

Traileren for denne så likevel lovende ut («Are you… are you watching Oprah?»), og jeg må si jeg ble positivt overrasket.

Dette er jo selvsagt lett underholdning, men som underholdning er den fantastisk. Masse kjappe replikker, mye humor, et innviklet plot som gjør at du aldri vet om du egentlig har fattet hva som foregår før historien vrir seg over i en helt ny retning. Den er faktisk nesten på høyde med eneren (Ocean’s 11).

Jeg storkoste meg store deler av tida, og måtte le høyt noen ganger. Veldig mange gode karaktertolkninger, der alle overspiller helt ut til grensen av det tillatte. Du kan se at de har hatt det gøy med å spille inn denne filmen.

Se forresten også dette intervjuet i TIME (et kongeintervju, haha), der det virker som at de på mange måter fortsatt er inne i rollefigurene sine. Friker.

Dette innlegget ble postet 5. juli 2007 kl. 2:36 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar