Folk er ofte det beste

Jeg er tilbake fra OASE, og det har vært en meget bra uke. For min del var det folkene vi hang med, både gamle og nye kjente, som gjorde uka best.

Første kvelden var Jonsi og jeg inne på Voksen-OASE-møtet, og jeg må si at det var en litt spesiell kultur. Jeg følte meg litt som at jeg var førti år, og litt at dette var en greie jeg ikke var helt inni, men sto litt utenfor og så på. Og av det jeg så var det noen ting som var veldig bra, og som jeg likte veldig godt. Andre ting forsto jeg ikke og syntes var litt sært.

Vi fikk iallefall skaffet oss bånd for å komme inn på Ten-OASE, som var i nabohallen, og det var brått mye mer vår stil. Lovsangen og hele stemningen var konge, og det var som å komme hjem. Så vi ble der resten av uka. (Litt merkelig, når jeg tenker over det, å reise på festival for å komme hjem…)

Det var en del veldig bra seminarer og taler. Mike Breen er helt utrolig til å undervise, og han er en fantastisk morsom mann. Jeg vet om få som er så dyktige historiefortellere som han, og jeg hadde periodevis vondt i magen av å le for hardt for lenge.

Men som nevnt var det folka og henginga som var det beste. Vi har drukket mye kaffe, spist mye god mat og fortalt mange gode historier. Gi meg de tre tingene, og jeg er mer enn fornøyd.

Dette innlegget ble postet 16. juli 2007 kl. 20:38 og er kategorisert under Kirke, Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar