FILM: A Guide to Recognizing Your Saints

For en sjefsfilm! Dette er en av de bedre jeg har sett på lenge.

A Guide to Recognizing Your Saints er basert på en selvbiografisk (?) roman om en ung gutt som vokser opp i New York på midten av 80-tallet. På mange måter minner den om Beatles av Lars Saabye Christensen, bare hardere og råere.

Filmen er egentlig ganske deprimerende. Det er mange tragiske liv og ødelagte relasjoner. Det er lite glamour, og ingen filmklisjeer eller en happy ending med solnedgang. Rått og upolert er bedre ord for å beskrive den.

Jeg må nevne at dette er en litt «smal» eller alternativ film (du kommer til å like den, Jonsi). For min del er dette et klart pluss, men det vil selvsagt ikke oppleves slik for alle (Jaltos Pigede valgte å avstå etter å ha sett traileren).

Hvis du er i humør for en film som er mer enn lett underholdning er denne veldig anbefalt.

Dette innlegget ble postet 16. august 2007 kl. 0:52 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar