FILM: Fracture

Drivende thriller om en sjalu ektemann som skyter kona si. I utgangspunktet en opplagt og enkel sak, men det er en god del ting som ikke stemmer helt.

Anthony Hopkins gjør som alltid en glimrende rolle. Det samme, men kanskje mer overraskende, gjør den unge og ikke ennå så kjente Ryan Gosling. Jeg antar at vi kommer til å se mer av ham i framtida. Dyktig mann.

Underveis i filmen vet du aldri helt hva som er sant eller ikke. Når du tror du endelig har forstått det har du ikke forstått noe som helst.

Det er ikke en perfekt thriller, men en god en. En svak femmer på terningen.

Filmomtale og trailer.

Dette innlegget ble postet 7. august 2007 kl. 0:42 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar