Road Trip til Forus

InaH, EirikH og jeg reiste plutselig inn til Forus i går for å lete etter en bildør, av alle ting.

Golfen til Ina og de har en dør som ikke er helt kurant, og Ina hadde (med hjelp av Eirik) fått kontakt med Knoksen, som sa at det sto en Golf av samme modell på området, men med uviss farge. Ina trengte en hvit dør.

Inne på området på Knoksen står det vilt med biler. Hele Knoksen er som en levning fra fortida, der du bare kan gå inn og rive løs det du trenger av vrakede biler, og betale en nærmest symbolsk sum ved utgangen. Ina var overveldet over mulighetene.

Det var alle typer biler der ute. Ganske mange Golfer, både hvite og andre farger, men etter en god stund med leting der vi gang på gang trodde vi hadde funnet den rette type døra, måtte vi til slutt innse at Knoksen likevel ikke hadde alt en kan trenge av bildeler.

Ærend nummer to på lista var å reise til Storcash, rett borti veien fra Knoksen. Storcash er en vilt bra butikk. Det er en grossist, dvs. en forretning som ikke selger til vanlige forbrukere, men til storkunder som selger videre til andre (i vårt tilfelle kaféen på Saron). Alt kjøpes i store kvanta, til lave priser. Her kommer alt i kartonger, og ja – det er en egen avdeling for snop. Du ville ikke sluppet løs en fireåring der.

Det er hyllevis på hyllevis av alt du kan tenke deg, og Ina, som var der inne for første gang, fikk store øyne og utbrøt gang på gang: «Wow! Dette e jo heilt fantastisk! Bjørnar, dette her e heilt fantastisk!» Indeed. Vi kjøpte noen kasser med snop og en bråte med burgere.

For å krone verket reiste vi innom Kvadrat og kjøpte oss hver vår McFlurry. Eirik bestilte «en McFlurry med ALT!» Det gikk nesten ikke an å se noe is gjennom havet av tilbehør oppi koppen hans. Non-Stop, Daim og O’Boy dekket stort sett det hele, og Eirik følte seg litt snytt fordi det var så lite is. Men hva kan du forvente når du bestiller en med alt? That’s the way of the game.

Få ting er som en uventet road trip i sommersola, selv om det ikke er lengre enn til Forus.

Dette innlegget ble postet 24. august 2007 kl. 18:51 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. ina sier:

    jaa! Sjefs:D
    …og takk for turen!:)

Legg til en kommentar