Sommer-Impuls 07

Da er jeg tilbake fra en uke på Impuls.

Den første sommerversjonen av Impuls ble lagt til Lista flystripe, en nedlagt militær flyplass et godt stykke utenfor allfarsvei, i en hangar bygget av tyskerne under krigen. Det var et gigantisk område med mye ledig plass (Forsvaret sine områder har en tendens til å være det), og vi holdt oss stort sett på enden av den fire kilometer lange (!) flystripa. Utvidelsespotensialet er med andre ord ganske stort.

Vi var en gjeng på ca. 25 stykker fra Saron som reiste nedover, og det virket som at de fleste hadde det bra (?). Teltliv på et ganske forblåst område gjorde sitt til at det ble så som så med søvn. Det hjalp heller ikke at jeg våknet rett på bakken hver morgen fordi lufta i luftmadrassen var gått ut.

Samlingene (eller «Celebrations») var konge. Det var mye god forkynnelse og lovsang, mye bønn og forbønn, og det tilbakemeldingene og vitnesbyrdene tyder på at mange fikk møte Gud på ulike måter gjennom uka. En egen dag var satt av til å gjøre gode ting for lokalmiljøet på Lista og omegn (med det ikke helt treffende navnet «Godhet»).

Det beste var vel kanskje, som så ofte, å treffe gamle og nye kjente. Det er utrolig bra bare det å komme sammen med gjengen som var der nede. Impuls har alle muligheter for å bli en ungdomsbevegelse i ordets rette forstand, og jeg gleder meg veldig til å se fortsettelsen av det.

Takk til alle dere som var med på festivalen og gjorde den til det den var! Det var konge å være der sammen med dere.

Oppdatering: Nils har mye å fortelle fra Sommer-Impuls.

Oppdatering II: Det har Solfrid også.

Dette innlegget ble postet 5. august 2007 kl. 14:38 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Ida sier:

    Eg syns det aller besta va å sjå kor utrulig mye kjærlighet å takknemlighet det va på den siste celebrationen! F A N T A S T I S K kjekt å få ta del i! For enn festival å for enn gjeng me va der nede! =)

  2. Nils sier:

    Hei Bjørnar! Kjekt å ha deg med på Impuls! Det er definitivt masse potensiale i flyplassområdet. Tror nok vi kan ha veldig mye bra i vente!

Legg til en kommentar