Kommunevalget: Ap størst i Time

Hele kontorfellesskapet var nede og stemte i dag. Etter morgenmøtet gikk vi ned i samlet flokk, og utenfor valglokalet overhørte vi en eldre dame si: «Der kommer Saron og skal stemme!» Haha!

Foto: Jærbladet

Men sannelig: Ap størst i Time. Interessant venstrevridning i kommunestyret. Ap går fram med to mandat; Høyre tilbake ett mandat, Frp tilbake to. Nice.

På ordførervalget er det visst veldig jevnt:

Ordførarvalet er svært jamnt, og ingen av kandidatane får meir enn 50 prosent av stemmene. Arnfinn Vigrestad (KrF) og Reinert Kverneland har flest førstestemmer, med ei lita leiing til Vigrestad når berre nokre få stemmer står att å teljast. Dermed kjem andrestemmene til å avgjera kven av dei to som blir ordførar.

I Hå har det tatt helt av. Nærbølista har gått fram 15 % (!) og økt fra 6 til 12 mandat. Det er jo en fin, liten økning…

Frammøteprosent i Time på usle 63,7 %. Ke det går i, hjemmesittere?

Dette innlegget ble postet 10. september 2007 kl. 23:37 og er kategorisert under Smått og stort. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. aspis sier:

  Nærbølista? Kæ fillen æ dæ for et parti? Og for ei heimeside! LOL!

 2. Anders S. sier:

  Uf AP størst i Time, eg føler at her er det en del usle bestikkelser. Eg liker ikke denne venstrevegen eg føler nesten for å flytte til Os kommune i Hordaland. _Der er det FrP som styrer og han fikk vel over 50% av stemmene denne gangen. + frammøtet er vel betraktelig høyere enn her tror eg. Grunnen? Like enkel som den er genial, 0 gjeld, masse penger på konto, skule som vasser i penger og ikke minst eldreomsorg som er på Norgestoppen.

  Du er en god mann Bjørnar, men venstrepolitikken liker eg ikke. Men alle har vi våre laster er det ikke så vi sier? Eg har en stor last i Donald og Apple tihi. God eller dårlig kan man jo velge selv då. Men bare til opplysning under denne nye regjeringen har eg aldri betalt meir skatt og aldri hatt en dårligere skole å gå på. Mye bedre under Bondevik 1 regjerningen. Ah, me trenger visstnok 1800 milliarder bare for å komme opp på våre nabolands høyde innen veg det lover vel ikke akkurat bra for Norge.

 3. Bjørnar sier:

  Aspis: Hehe! Nærbølista er jo et kongenavn på et parti. Tror partiet ble startet for å jobbe for at Nærbø skulle bli egen kommune. Men nå har de jo snart tatt over hele Hå kommune, så kanskje de i stedet bare skal omdøpe kommunen til Nærbø i stedet. Det tror jeg hadde vært suksess.

  Og haha! Hjemmesida er jo dritnice. Sjekk den ut her, dere andre: http://www.narbolista.no/ Nydelig.

Legg til en kommentar