MUSIKK: Hvem har du alltid vært

Rudi Myntevik: Hvem har du alltid værtRudi Mynteviks siste album, Hvem har du alltid vært, er et annerledes album enn hans tidligere utgivelser. Det er mer rom for tvil og ubesvarte spørsmål, samtidig som lovprisning og tilbedelsen står i sentrum, om enn kanskje i en noe annen form.

Det virker som at dette er noe som går igjen i flere av lovsangsmiljøene for tida, en slags større bredde der det er rom for mer enn lovsprisning. Jeg ser iallefall dette i lovsangsmiljøet hos oss, og forstår at gjengen i IMI-kirken er litt i samme greia.

Sangene på denne plata er kanskje ikke like egnet for allsang som de tidligere, men holder til gjengjeld høyere musikalsk kvalitet. Det virker til å være mer en plate om og til Gud enn en plate ment til bruk i fellesskap (selv om mange sangene sikkert også vil bli brukt nettopp i fellesskap).

Det er noen utrolig bra spor her. Verdens Håp er kanskje kjent for mange allerede, og jeg liker også veldig godt Du Gir Håp og Igjen Og Igjen.

Dette er siste norske lovsangsplate fra Rudi på en stund, da han for tida bor i England og skal satse på det sekulære markedet. Interessant utvikling.

Dette innlegget ble postet 17. september 2007 kl. 23:34 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar