MUSIKK: Ray LaMontagne

TroubleTill The Sun Turns BlackTomse har for vane å introdusere meg for god musikk.

Det siste han sa jeg måtte høre på var Ray LaMontagne, og etter å ha hørt på det en stund må jeg si at jeg liker det veldig godt.

Vet ikke helt hvor i musikklandskapet jeg skal plassere det. iTunes Store klassifiserer Trouble som Folk og Till the Sun Turns Black som Rock, men… det ligner kanskje mer på alternativ rock? Hva vet vel jeg. Det er rolig og utrolig avslappende musikk. Perfekt for sene høstkvelder når det regner ute.

Trouble er kanskje en ørliten favoritt, men begge platene er fantastiske. Anbefales på det varmeste.

Dette innlegget ble postet 10. september 2007 kl. 23:52 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar