Seminar med Alan Hirsch

Da er vi tilbake fra Bergenstur og seminar med Alan Hirsch.

Seminaret var veldig bra, og periodevis veldig morsomt! Noen svensker som var der fant ut at de ville lage en t-skjorte-serie med sitater av ting Alan sa i løpet av dagene (som seg hør og bør tatt ut av sin sammenheng):

«Sex is worship.»
«Father Christmas is a materialistic pedophile.»
«Ordination is from the devil.»

Et annet høydepunkt var da Mal forlot oss etter at vi hadde stått og snakket sammen, og Alan snudde seg til Kent og meg og sa: «You know, his laughter, it sounds exactly like he’s stoned.» Alle som har hørt Mal le vet veldig nøyaktig hva han mener.

THE FORGOTTEN WAYS

Materialet fra seminaret er hentet fra boka The Forgotten Ways (blogg), der han argumenterer for at det er seks elementer som trengs hvis Kirken skal bli en eksplosiv bevegelse (som den tidlige kristne kirken eller de kinesiske husmenighetene):

Jeg lurer på om jeg kanskje skal blogge meg gjennom boka og gjøre sammendrag av de ulike kapitlene en gang snart.

I mellomtiden får de som vil nøye seg med notater fra seminaret. Noteringen begynte godt, og ble som vanlig stadig dårligere etter hvert. Beklager det.

:: Notater fra seminar med Alan Hirsch: The Forgotten Ways ::

Dette innlegget ble postet 6. september 2007 kl. 13:26 og er kategorisert under Kirke. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

  1. Marlén sier:

    «Jeg lurer på om jeg kanskje skal blogge meg gjennom boka og gjøre sammendrag av de ulike kapitlene en gang snart.» – God idé:)

  2. Therese sier:

    Ja takk til sammendrag!!!

  3. Bjørnar sier:

    Ok. Jeg skal vurdere det seriøst og se om ikke det kan bli noe av.

Legg til en kommentar