Tur til Bergen

ThomasR, Kent og jeg reiser til Bergen i dag for å være med på et seminar med Alan Hirsch fram til onsdag.

For at vi ikke hele bilturen opp dit skal foregå i stillhet har vi med oss Mal og Jason. Mal kommer til å prate fordi han ikke klarer å la være; Jason fordi han er en utsøkt høflig brite som føler seg forpliktet til å holde samtalen i gang.

Det kan bli en god tur.

Dette innlegget ble postet 2. september 2007 kl. 13:09 og er kategorisert under Ukategorisert. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Elling sier:

  Håper dere får gode dager der. Jeg skulle egentlig vært med, men det kom opp ting som gjorde at jeg måtte trekke meg i siste sekund. Sees i alle fall i budapest – om ikke vi snart skulle gjort alvor av den kaffen?

 2. Bjørnar sier:

  Å, søppel! Jeg så frem til å henge ut. Og det er veldig intressant seminar. Alan Hirsch er en crazy mann.

  Men ja, hva med at vi gjør alvor av den kaffen? Jeg mailer deg.

 3. Helen sier:

  Morsomt. «Jason fordi han er en utsøkt høflig brite som føler seg forpliktet til å holde samtalen i gang.» På kornet vil eg sei:)

Legg til en kommentar