Utdrikkingslag for Ole Martin

Vi snakket om utdrikkingslagvideoen til Ole Martin her en kveld.

Det er kanskje en av de mest kreative utdrikkingslagene jeg har vært med i, der mye av driten gikk ut over alle — bl.a. tapte Torstein poking om å spise egg og resten av honningen («Å e sjansen for å tape?!») så han brakk seg, mange av oss tapte poking om å bli skutt i ryggen med paintball, Pæri tapte og måtte sykle hjem fra Vigrestad til Bryne m.m.

Ole Martin måtte likevel gjennomgå mest. Etter en morgentreningsøkt med Pæri (inkl. arhmhevinger i Andedammen) kjørte vi ham ut på en liten øy i Frøylandsvatnet der han måtte sitte alene på en stein noen timer (og ja, han begynner å snakke med seg selv). Vi får også se aerobic, Tour de Jæren-sykkelritt fra Bryne til Vigrestad m.m.

Mye moro. Gode tider.

:: Se videoen her ::

Dette innlegget ble postet 27. september 2007 kl. 14:22 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Marianne sier:

  Dette E så UTRULIG løje!!!!

 2. aspis sier:

  Dette var vår storhetstid Bøsse. Får vi noensinne oppleve lignende tider?

 3. Bjørnar sier:

  Aspis: Jeg tviler! Synd en aldri innser når en er på topp. Det er alltid i ettertid det blir klart. Og da er det jo lett å bli bitter. Jeg kjenner jeg er litt bitter.

 4. Anders S. sier:

  Dokke kunne jo gjort akkurat like møje løye mot Kent. Men i mitt kan det jo være dere får flere frie tøyler. Men dette er den beste videoen eg har sett og for å sei det sånn eg ler meg i hæl hver gang eg ser den. Utroligt bra produsert.

Legg til en kommentar