FILM: Tatt av kvinnen

Og mens vi er inne på norsk film — Tatt av kvinnen er også basert på en norsk roman, denne av Erlend Loe.

Den som har lest Erlend Loe vet at romanene og forestillingsverdenen hans er forholdvis absurd. Dette har de faktisk greid å ta med seg inn i filmen på en utrolig god måte. Historien handler om forhold, og gjør det på en gjenkjennelig, men også latterlig, måte.

«Det var på den tiden hun begynte å komme oftere. Om kvelden, like før jeg skulle legge meg. Hun satte seg ned og pratet. Alltid om hvor glad hun var i stillhet, om hvor godt det er bare å være alene. Pratet og ble aldri ferdig».

Det er veldig mange utrolig morsomme episoder (og karakterer) i denne filmen som gjorde at jeg måtte le høyt flere ganger. Den er utrolig morsom.

Trond Fausa Aurvåg gjør en spesielt god hovedrolle. Jeg har veldig sans for ham. Han er perfekt til å spille forsmådd, ung mann.

Godt over norm.

Dette innlegget ble postet 4. oktober 2007 kl. 0:33 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. David sier:

    I second that

Legg til en kommentar