Hyttetur med ungdomsledere

Jeg var på hyttetur forrige helg. Det var sjefs.

Vi var en gjeng på fjorten stykker fra fire forskjellige ungdomsarbeid på Jæren som reiste ned på en hytte på Sørlandet — sjenerøst utlånt av familien Oma — for å bygge relasjoner og bli kjent med hverandre. Hvis vi skal ha enhet mellom menighetene på Jæren (og det skal vi) må vi i alle fall bli kjent.

Det var en heisa tur uten program, men med mye latter, burn’er, spill og gode historier. På lørdagskvelden hadde vi en liten samling der vi delte litt fra hva som skjer i ungdomsarbeidene våre, og ba for hver gjeng fra hvert sted. Gud ga oss masse profetiske ord til hverandre, og det var en utrolig fri og avslappet stemning å være i og be sammen i. Vi lovsang veldig høyt og til dels veldig falskt. Haha! Konge.

Helen og Anders

Eirik gjør seg morsom

Young gun

Skriving i hyttebok

Det er utrolig mange gode folk involvert i ungdomsarbeid på Jæren. Veldig kjekt å bli bedre kjent med flere av de.

Lørdag ettermiddag hadde jeg litt behov for å være alene, og en tur ut i havkajakk hjalp betraktelig. Det var dritdigg å padle utover fjorden. Jeg følte meg egentlig ganske liten i en liten kajakk på det store havet, men det ga også en helt annen nærhet til sjøen. Hadde jeg bodd mer lagelig til en kai eller noe skulle jeg fillen begynt å padle i havkajakk. Det er retreat på boks.

(P.S.: Johan Haugstad har fått seg kjæreste. Overhørt på toget av Hanna Kjøllesdal.)

Dette innlegget ble postet 5. oktober 2007 kl. 0:36 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. john sier:

  Det var en vilt goe tur! Me mye latter, (se bilde…haha)! Vilt mye gode folk rundtforbi! Takknemlig for at eg får lov til og bli kjent med alle!

  Føte meg litt truffen av den «Vi sang lovsang veldig høyt, og til dels veldig falsk».

  Ellers kan eg opplyse om at eg har loft Johann 1000 kr per unge viss han får 10. Og per nå virke det som har vurdere det veldig seriøst. «5 par med tvillinger funke fett det».

  PS: Lige Jesus sin kropp på Jæren veldig godt!

 2. HannaKjø sier:

  haha, løye å sjå koss et rykte sprer seg! Koss i all verden vett du at eg har hørte om det på toget?! Eg må bare sei at eg har fått det bekrefta av Johan sjøl, så det e kje bare sanne rykte som går! :)

  Å så må eg jo bare sei at eg syns det e sinnsykt bra at dåkk gjør sånn som dette!! Godt at me kan gjør noge for å skapa enhet, ikkje bare snakka om det!! MANGE goe ledere i ungdomsarbeidene som leve det dåkk seie!! Kjør på videre! FOR nogen goe forbilde! Må dåkk erfara Guds velsignelse og fred øve livå dåkkas!

 3. Bjørnar sier:

  John: 10 000 kr. i støtte for 10 unger vil eg sei er en økonomisk dårlig deal for Johan, hehe. Og eg lige veldig godt at du lovsynge med den stemmen du har, sjøl om det er aldri så falskt! Spesielt derfor.

  Hanna: Trur ryktet spredte seg på følgende måte. Du bur med Ben Ao. Ben Ao er ofte i familiemiddag hos Tollaksen. Jeg blogger lett det jeg hører på nevnte familiemiddager.

Legg til en kommentar