Bolivia? Check.

Den ukentlige familiemiddagen i dag var en fest.

Ben Ao fyller 22 i morgen (gratulerer med dagen!), og det var utdeling og oppakking av gaver. Tosså hadde også klart å snike seg med på festen. Mor hadde laget en juleinstallasjon av Jesus, Josef og Maria som Ben kan ha til pynt i leiligheten. Hun elsker juletradisjoner og andre -tradisjoner, så det var perfekt. Jaltos og jeg hadde kjøpt Geographica slik at Ben kan slå Tosså og Stones i geografispørsmålene. Det vet jeg at hun er veldig klar for.

Men så plutselig, etter alle gavene, lener Ben Ao seg fram og sier med et lurt smil: «Eg he en veldigt gode nyhet, Bjørnar og Jarle. Dokke ska te Bolivia!»

What?

«Dei faddrane eg he verva de siste månane dekke halve billettane, og den andre halvparten betale mor og far.»

(Hun har drevet og vervet faddere de siste månedene. Hvis en verver 20 stk. får en gratis reise til Bolivia, men hun har allerede fått dekket reise gjennom skolen siden hun skal ha praksis der nede det neste halve året, og det virket ikke som at det var noe spesiell grunn til at hun vervet. Jeg syntes det var litt merkelig, men nå forstår jeg.)

Så vi skal til Bolivia. Hahaha! Lide gudd. Vi reiser i påsken, sammen med resten av den vidle gjengen (13 stykker?) som skal nedover da. Det blir KONGE!

Hekkan, for en familie.

Dette innlegget ble postet 30. november 2007 kl. 20:09 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

15 KOMMENTARER

 1. PålB sier:

  Ja HEKKAN for en familie :-D

 2. Marianne sier:

  … å, FOR en GLEDE at dåkke ska verme på denne heftige reisen!!! :) Eg glede meg enooormt.

 3. Bjørnar sier:

  Ja, det blir fillen heftigt.

  Føle meste me sko toge turen innom Mallorca på veien og kjøpt med oss kver vår bluse…

 4. anomym sier:

  ken æ dæ så reise nerøve?

 5. ina sier:

  Eg blir heilt rørte!!

  herlighed

 6. Cathrine sier:

  Hørre rykte om at familien dåkkas minne om 7 – heaven……:o)

 7. Bjørnar sier:

  anonym: Eg e litt usikker på kem alle er. Atle, Margrethe, Tom Rune (?), HanneU, Marianne, Hans… Hm. Eg ser nå at eg ikkje he peiling.

  Kem e det egentlig så reise nerøve? Nogen så vett?

  Cathrine: Familien vår er HEILT lik 7th heaven. :p

 8. Ingvild sier:

  Dokke mangle bare Happy! :-)

 9. stine berg sier:

  Ja, dere mangler Happy og ho derre søte lillesøstera med krøller(hva heter ho nå igjen?!?!)og Lucy… og så mangler dere de to siste, tvillingparet. Men utenom det er det jo perfekt!

 10. Marianne sier:

  Fusst vær Happy! :D

 11. EirikE sier:

  Dokke mangle meg!

 12. marita sier:

  fytti grisen!! så viiilt kjekt!!

  ja, FOR en familie:)

 13. Torstein sier:

  Dere kan få Wilma…

 14. torbjørn selmer sier:

  fort at jeg er med til Bolivia..
  meg å deg Bjørnar.. nei dette blir en bra tur!:)

 15. Marianne sier:

  Torstein? Ke sko det bety? Eg e jo happy!

Legg til en kommentar