G1-gudstjeneste

Vi hadde gudstjeneste med G1 på fredag, og det var konge.

Det var mange som var med og bidro og gjorde kvelden til det den var, både med bønn, vitnestbyrd, historier, oppmuntringer og refleksjoner. Akkurat som det skal være, altså:

«Jo, når dere kommer sammen, har én en salme, en annen et ord til lærdom, én har en åpenbaring, én har tungetale, en annen har tydningen. Men la alt tjene til å bygge opp.» 1 Kor 14,26

(Eller som The Message oversetter det: «When you gather for worship, each one of you be prepared with something that will be useful for all: Sing a hymn, teach a lesson, tell a story, lead a prayer, provide an insight.»)

Og til oppbyggelse var det. Jeg føles virkelig som at vi kommer sammen, og ikke bare kommer for å se på et show. Det er utrolig kjekt når folk deler personlige ting og ting som Gud minner de om, og at folk kommer med innspill, tanker og erfaringer rundt undervisningen.

Det litla lovsangteamet (hvor lenge skal de være «det litla» egentlig?) ledet oss i lovsang, og de har blitt veldig dyktige. Konge å se at de utvikler seg, både musikalsk og lovsangsmessig.

Det var en utrolig god kveld. For en gjeng!

Dette innlegget ble postet 23. desember 2007 kl. 15:21 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Marlén sier:

  Fantastisk:)

 2. Anders S. sier:

  Det er alltid en god dag eller kveld når du er i nærheten Bjørnar :)
  En god mann og en god leder :)

  God Jul
  Anders S.

 3. Therese sier:

  eg e enige me hu der marlén:)

Legg til en kommentar