KONSERT: Big Bang

Konsert med Big Bang

Hekkan. Det er ikke uten grunn Big Bang går for å være et av Norges beste live-band. For en energi!

Vi var en liten gjeng som reiste inn på Folken for å få med oss det som er i ferd med å etablere seg som en tradisjon: Førjulskonsert med Big Bang. Alle billettene var utsolgt, og salen var stappfull og formelig sydet allerede før konserten var i gang.

Jeg synes det er helt utrolig at bare tre personer — en trommis, en bassist og en gitarist — kan få det til å svinge så sinnsykt som det gjør. De har noen rytmer og riff som det er umulig å stå i ro og høre på (tenk «Girl in Oslo»), noe som også viste tydelig igjen på publikum i salen.

Det var hopping og klapping og vanvittig god stemning under hele konserten. Og det er ikke det at de har så vanvittig sceneshow, selv om vokalist og gitarist Øystein Greni tar litt av, men det bare rocker så vilt. EirikE så ut som han var i himmelen, og Benedicte klarte ikke å roe seg ned etter det var ferdig. Jeg tror hun svevde hjem til Bryne.

Midt i det hele dukket plutselig Thomas Dybdahl opp og gjorde en urpremiere på en duett sammen med Øystein Greni. Veldig, veldig nice.

For en konsert. Få med deg Big Bang live hvis du har mulighet. For alt i verden.

Oppdatering: Elling skriver også om konserten.

Dette innlegget ble postet 21. desember 2007 kl. 2:20 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Aleksander Lende sier:

  Hekkan..
  Big Bang e så sweeeet…
  e absolutt et av de bandå eg absolutt ska få me meg live en gong i løpet av live.
  Kan tenka meg at dokk hadde en herlige kveld:P
  Sweeet asså..:P

 2. Eirik E sier:

  Trur kje d va en premiere me Dybdahlen. Trur den sangen e på Too Much Yang platå… Den ny altså

 3. Bjørnar sier:

  Hm… Merkelig. Sa han ikkje at det var det då? Kan det tenkes at det var premiere på live-fremføring av sangen?

 4. Jon Arne sier:

  Kanskje premiere på duett?

Legg til en kommentar