Dette innlegget ble postet 13. desember 2007 kl. 23:45 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. borghild sier:

  eyyy! ikkje legg ut link til mine bilde uten å spør!
  ja dette er en stud leilighet og koss folk bruke pengane sine er deiras sak… det mesta du ser på bilde er forresten heimelaga…
  en trenge ikkje bu i ei glattcella av en leilghet sjølv om en er student.. det går ann å pynte litt og få folk til å lage bord/hyller osv som ikkje koster så mykje penger…

 2. Bjørnar sier:

  Borghild, jeg beklager. Jeg tar selvkritikk for å trekke forhastede konklusjoner. Jeg liker VELDIG godt at ting er hjemmelaget og at det går an å lage ting som ser bra ut uten at det koster mye penger. Det er konge. Og du har en meget pen leilighet. :)

  Å lenke til bilder som er lagt ut offentlig på internett vil jeg derimot ikke ta selvkritikk for.

 3. Borghild sier:

  det går bra :)
  er forresten ikkje min leilighet.. er ei veninne som bur der..

Legg til en kommentar