Telttur i Skas-jungelen

Foto: Hanna Kjøllesdal

Benedicte, Margunn, Hanna, Torstein, Johannes (a.k.a. Ben Ao, Margodn, Kjøllis, Tosså, Bjødlå) og meg var på telttur i skogen til familien Obrestad på Skas i går natt.

Det var fantastisk.

Det er mange merkelige og morsomme folk i gjengen som var på tur, og sammensetningen løfter det enda noen hakk. Hvordan Margunn og Tosså spiller på hverandre — og spiller opp til hverandre — er en stilstudie som snart bør festes på film.

Det var bålfyring med grilling og kaffekoking (få ting er så godt som kaffe kokt på bål drukket i friluft), synging rundt et provisorisk juletre vi fikk satt opp, apeleken, lovsang, bønn, tale av Margunn og UNO i teltet til halv fem om morgenen.

Midt på natta kom Rannveig («Liv») seilende under teltduken mens hun skrek gjennom en strømpebukse hun hadde tredd over hodet. Hun skremte livskiten ut av Ben Ao. Og selv om det ikke var planlagt endte også Liv opp med å tilbringe natten i lavvoen. Det var så god stemning at det var vanskelig, for ikke å si umulig, å gå fra.

Som det alltid er med de beste opplevelsene, kostet det litt å komme seg ut og få gang på det. Det regnet og var litt surt vær, så det var fristende å bare bli hjemme i varmen. Men når vi likevel trosset komforten og hoppet i det ble det vilt bra. Dette er en lærdom som gjelder for mange deler av livet.

Les også: Hanna: Avskjedstur for Benedicte. (Vi har avskjedsfester, -turer og -middager for Ben Ao hele denne helga til ende.)

Dette innlegget ble postet 30. desember 2007 kl. 2:43 og er kategorisert under Kirke, Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. Cathrine sier:

  Å eg har kje hørt om en einaste!!!!

 2. Margunn sier:

  HAHAHA, godt skreve!!! Den turen komme eg aldri te å glømma, og me må få gjort det meir:)!

 3. HannaKjø sier:

  For en tur det blei! Eg orkte ikkje skriva så detaljert, håpte du gjorde det. Godt at du gjor det, du skrive veldig bra!! :) Får håba det ikkje blir så lenge te neste tur!

 4. Eirik E sier:

  Nå e eg ferdige me å lesa. Må du få gang på litt aktiv blogging igjen… sånn så i 2004:)

 5. Eirik E sier:

  Har foresten blitt overmåte inspirert av å lesa heile bloggen din så nå e eg i gang igjen sjøl.

  eirikeik.blogspot.com

 6. Bjørnar sier:

  > Nå e eg ferdige me å lesa. Må du få gang på litt aktiv blogging igjen… sånn så i 2004:)

  Tenk at du he lest heile bloggen min. Det e heilt sjukt! Hvis du skulle oppsummere bloggen i ett eller nogen få ord, ke ville det vært? (Trur forøvrig ikkje eg orker 2004-nivået på blogginga.)

  > Har foresten blitt overmåte inspirert av å lesa heile bloggen din så nå e eg i gang igjen sjøl.

  Sweet. Eg har lagt deg til på lista igjen. Kommer til å følge nøye med. : )

 7. Eirik E sier:

  hmm… Vanskelig å oppsumere me få ord. Vi får ta det mann til mann en dag.

Legg til en kommentar