Dette innlegget ble postet 19. januar 2008 kl. 4:12 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Anders S. sier:

    Eg føler du har tatt over min side når det gjelder Apple. Ja Jonathan Ive er en sinnsykt bra designer, men du må være litt påpasselig så det ikke tar helt overhånd Bjørnar. Tro meg eg vet hvordan det er, snart husker du sikkert alle navnene, alle data og priser om Apple. Veldig farlig situasjon, det er meg for 3-4 år siden.

    Apple er bra, de er dyktige på design og Steve Jobs har et av verdens beste team jobbende hos seg men det å si bare rosenrødt om de er langt fra bra. Eg håper du kan si noe stygt også, ja MacBook Air er en nydelige maskin, perfekt for Kent maybe.

    Anders

Legg til en kommentar