En av de mest spennende pokene ever

Jeg hadde egentlig fortrengt dette, helt til EirikE sendte meg bilde av det.

På menighetsfesten hadde vi blant annet luftgeværskyting, og vi endte selvsagt opp med å poke (stein-saks-papir) om hvem som måtte bli skutt med luftgevær. På ca. fem meters avstad. Det var en av de mest spennende pokene ever.

Fire mann var med: TorsteinB, EirikE, PålF og jeg. Etter mange runder uten at noen vant, klarte til slutt Torstein å karre til seg seieren, og jeg sto igjen som taper.

Jeg måtte stille meg opp, og Torstein — som vinner — fikk æren av å skyte. Det var først etter poken at vi oppdaget at Loyd hadde kjøpt spisse kuler, og ikke de vanlige med flat ende.

Spennningen ved å stå der og ikke vite når skuddet ville komme var det verste. Vel vitende om at å stramme musklene bare ville gjøre det verre prøvde jeg å slappe av i kroppen, noe som ikke er dritlett når du vet at noen sikter på deg med luftgevær.

Ved innslaget var det ikke så veldig vondt. Jeg kjente at kula traff perfekt midt på den ene rompeballen, men det var ikke så ille med én gang. Men etter ca. et sekund kom smerten voldsomt og stikkende. Resultatet var et helt hvitt innslagspunkt og blodutredelser rundt. Da var det utrolig vondt.

Her er et bilde av min skinnende blanke røv skutt med luftgevær. (Det finnes også en video av det hele — tatt med mobil på høykant, så du må snu hodet hvis du skal se den.)

Dette e å leva kjerka.

Dette innlegget ble postet 25. januar 2008 kl. 16:06 og er kategorisert under Kirke, Livet, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Anders S. sier:

  Dette er det fullstendige galskap, eg kan liksom ikkje heilt fatte at dere vil. Men det er deres eget valg og heldigvis ikke mitt.

  Men godt ser det ikke ut, ser litt ut som når man slår seg med slegge eller hammer på fingen uten vilje. Gjør ikke vondt til å begynne med, men det er vilt vodt når man først oppdager det :)

 2. EirikE sier:

  eg såg at d va spisse kule før me skøyt. men eg tenkte at d ikkje konne vær så viktig:-D
  eller… eg tenkte jaffal at d ikkje va dumt jaffal.

 3. Margunn sier:

  HAHAHA! Fyttigrisen! Ke e det med dei sadistiske lekane me har i denne kjerkå??

Legg til en kommentar