FILM: Arn – Tempelridderen

Om Arn – Tempelridderen har jeg lite å si.

Jeg syntes ikke den var noe særlig.

Historien er jo i utgangspunktet utrolig bra (jeg har lest bøkene, som er fenomenale, men prøver å ikke sammenligne disse), men det ble kanskje bare for mye presset inn på for lite tid. Og så dvelte filmen ved scener og deler av historien som kanskje er de minst interessante.

I tillegg irriterte jeg meg over tidvis dårlige og overspilt skuespillerprestasjoner. Kampscenene dro det hele noe opp, selv om det var veldig lite av det.

Men totalt sett: En skuffelse.

Dette innlegget ble postet 5. januar 2008 kl. 3:27 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Anders S. sier:

    Eg føler at filmer basert på en bok har en lei tendens til å få for lite info i frå boka inn på en relativt kort tid som de har med en film. Kanskje de heller burde vurdere å lage bøker som tv serier. Tenk deg Harry Potter i 7 sesonger, hadde bare våre så utroligt møje bedre.

  2. Eirik E sier:

    ja det hadde vert fint

Legg til en kommentar