Dette innlegget ble postet 5. januar 2008 kl. 3:45 og er kategorisert under Film, Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. kristian sier:

    jeg så den i dag og jeg vil anbefale den! det er ikke en heseblesende actionfilm men den flyter godt. og den er meget spennende. jeg var i hvert fall veldig med. min venn øyvind sier den var gripende og melankolsk. absolutt se-verdig!

  2. Bjørnar sier:

    Jeg takker for anbefalingen! Jeg tok den til etterretning og gikk og så filmen i dag.

    Hendelse, så spennende den var til tider. Jeg lever meg alltid veldig inn i filmer, og jeg ble superstressa av de mørkemennene som en ikke alltid så, men visste at alltid var der. Å, sånne ting friker meg ut.

    Gripende og melankolsk? Tja… Mulig det. Severdig? Ja. Spennende? Utrolig spennende!

Legg til en kommentar