Impuls lederdager

Lederdagene i etterkant av Impuls har de siste årene vært enda bedre enn selve Impulsfestivalen, og i år var intet unntak.

Det var gode dager med vitser fra Mal, lovsang, forbønn, prosesstid i grupper, profetiske ord og fellesskap. I år var det mer enn tidligere fokus på frihet og hellighet, og lederes eget personlige liv og forhold til Gud. Det var (som vanlig) noen crazy avdelinger med forbønn både for folk og for situasjoner og steder.

Vi er velsignet med vanvittig gode ledere i G1, og noe av det beste var å være der sammen med de andre fra G1. Det er en konge gjeng. Jeg liker dere utrolig godt!

Dette innlegget ble postet 31. januar 2008 kl. 15:32 og er kategorisert under Kirke, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar