La oss håpe de holder seg inne i tv-boksen!

Leserinnlegg i Jærbladet er fantastisk.

Etter en lengre innledning og utlegging om den uhyrlige kringkastingsavgiften og det nye digitale bakkenettet, dukker det opp et litt spesielt avsnitt om barne-tv (eller «barnetimen», som han kaller det):

Før så var det mon i å sjå fjernsyn både på lørdager og også andre dagar. Men no er det helst berre tull som vert sendt, endå til barnetimen er full av stygge skapningar som lagar kvalm der dei kjem. Sjølv eg som er ein vaksen mann, fæler mange gonger når eg ser desse skapningane. Dei har ikkje noko med det verkelege livet å gjera.

Dette innlegget ble postet 19. januar 2008 kl. 1:59 og er kategorisert under Sitater. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Cathrine sier:

    Hehe eg kjenne godt han:o) Han e ivrige på inleggå:o)

Legg til en kommentar