Dette innlegget ble postet 14. januar 2008 kl. 1:26 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Anders S. sier:

    For min del er iPhone det største siden Macintosh kom en dag i 1984 for salg. Så ja, den har virkeligt forandret verden og definetivt min telefon hverdag. Det kommer ikke så mange SMS som ønskeligt, sikkert fordi eg har venner som har det veldigt travelt og ikke alltid kommer på den andre part. I kveld er det igjen duket for en ny satsing og hva i all verden kommer de med. Joda, dette selskapet er mitt yndlingsselskap og min store hobby. Men ingenting er større en vår skaper i himmelen, en ting eg ikke alltid har klart å sett for meg, men som du sikkert er enig i at eg mer og mer ser hva kan gjøre med folk.

    Mvh
    Anders S.

Legg til en kommentar