Alt klart for Hemsedal 2008

Et lite stykke Norge

Det går i forberedelser til vinterferieturen med G1 til Hemsedal for tida. Vi reiser på lørdag allerede! Det blir konge.

Vo er 77 stykker som reiser oppover i to busser. Olgar, vår faste sjåfør, har vært med oss de siste fem-seks årene og stiller i år også. (Han har ikke sluttet å spørre etter deg, Jon Arne.) Han er en sjefsmann. På utsiden er han en klassisk gretten bussjåfør, men på innsiden er han myk som smør. Haha! Han klarer ikke la være å bli med når Saronsgjengen skal på tur, og når du godsnakker litt med (og kanskje spesielt hvis du heter Joakim Stangeland) blir han lun i formen og snakker som en foss.

Det er mye som skal ordnes til turen — påmeldinger, innbetalinger, busser, skikort, ledere, talere, lovsang, teknisk utstyr, romfordeling (for en kabal å få til å gå opp!), brev, påminnelser, folk som skal hentes ulike steder og så videre, og så videre. Det er mange folk og mange ting involvert for å få til en slik tur. Heldigvis har vi forgjengeres kunnskap og erfaring å støtte oss på. Takk og lov.

Og nå tror jeg faktisk at alt det viktige er klart — og det endatil fem dager før vi skal reise. Dette har aldri skjedd før i min historie. Jeg kjenner at jeg blir strukket på de organisatoriske ferdighetene, og det er gudd. Jeg trenger det. Det er mye nyttig lærdom å lære her.

Gudmund på høyfjellshotellet melder om meget gode snøforhold i år. Dette blir så vilt sweet! Tre dager i pudder kan vi like.

Dette innlegget ble postet 11. februar 2008 kl. 21:27 og er kategorisert under Kirke, Livet, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

9 KOMMENTARER

 1. Marlén sier:

  Det hørres herlig ut!

 2. PålB sier:

  Hekkan så lyst jeg har å være med. Husker forresten planleggingen av romfordelingen fra forrige år. Det kunne fint vært en egen OL-gren ;-)

 3. PålB sier:

  «Hekkan så lyst jeg har å være med.» For dere norskfreaker beklager jeg den ekstremt dårlige formuleringen. Jeg tar til takke med at jeg ser det selv.

 4. Oddgeir sier:

  Liten følelse av at jeg har vært borti en del slik planlegging tidligere;) Ingenting er som Hemsedal planlegging!! Håper dere får en fantastisk tur..stå på!

 5. Anders S. sier:

  Hvis eg kan få lov å henta nogen må du bare si fra. Ingenting hadde våre mer gildt enn å kunne hjelpe dere å komme dere trygt avgårde. Trist at dokke reiser vekk så lenge men det skal vel gå.

 6. Marita Josephine sier:

  imponert!! dette æ jammen framgang..;) hehe.. Så flinke dåkke æ. Dette bler gal kjekt:)

 7. Ragnhild sier:

  Blei det et problem at eg «lekte litt» med romfordelings-lappene som låg utover bordet når eg var innom på kontoret? Prøvde bare å hjelpe. Siden eg ikkje kjenne så mangen, så tok en mest hensyn til ka navn som passet sammen. Håper de blir fornøyde!

  Håpe dåkk får en fantastisk tur!!!

 8. Bjørnar sier:

  @Ragnhild: Eh… altså… hm… du «lekte litt» med romfordelingslappene? Det er mulig at noen får seg noen overraskelser på denne turen nå. Og/eller noen nye (u)venner. Mwhohaha! Konge.

 9. Marianne. sier:

  Wow! Eg stemme for Ragnhild si romfordeling! Ser for meg at det kan bli løje:D

Legg til en kommentar