Bolivia

Nå er det bare få timer igjen før jeg vender nesa mot Bolivia for å besøke Ben Ao og Ida, som bor og arbeider der nede dette halvåret.

Vi er hele tolv stykker som reiser nedover, inklusive min bror Jaltos Pigede, og vi skal være der i nesten tre uker. Jaltos og jeg fikk denne turen av Ben Ao og mor og far i en vill familiefeiring.

Jeg har ikke helt oversikten over programmet (tror egentlig ikke det finnes noe program), men på lista over ting vi skal gjøre står: besøke Macchu Piccu, sykling ned Dødsveien, kjøre firhjuler, se og oppleve Misjonalliansens arbeid i Boliva, generelt ha det mest mulig løye.

Jeg skal se om jeg kan få til noen rapporter og bilder underveis. Fram til da kan dere kose dere med dette passbildet av meg fra femtenårsalderen. Det er et autentisk bilde fra passet jeg fortsatt bruker.

Dette innlegget ble postet 12. mars 2008 kl. 11:33 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

7 KOMMENTARER

 1. therese sier:

  Ha en konge tur!!!

 2. Marianne. sier:

  Weehu! Tenk der ska eg og. :) Du liga forresten enormt møje på Jaltos pigede på passbildet, Bjørnar! God tur, me ser i El Alto!

 3. PålB sier:

  Haha, kongebilde. Jeg har håret bak ørene på mitt (hekkans EU-regler). Det vil _aldri_ bli publisert _noe_ sted.

  God tur, gleder meg g33k3kv3ld ENO. ;-) Hehehe…

  Slutt.

 4. Katarina sier:

  God tur! :D

 5. Anders S. sier:

  Er det lov å smile sånn på et passbilde lenger? Trodde du måtte ha fornya det for lenge siden.

  Jaja, god tur. Vet at eg sendte en melding tidligere i dag, men eg vet ikke om den kom fram. Hils alle som er på tur og ha det veldigt gildt.

  Mvh
  Anders S.

 6. margunn sier:

  eg e her allerede i velkomstkomiteen!! dette blir ein herlige tur:)!!!
  prepare for FUN!

 7. Marlén sier:

  Ååååh!! Det høres så gøy ut! God tur!!:) Kos dokk!

Legg til en kommentar