Tilbake på skolebenken

Det begynte, som alle gode ideer, i det små før det ballet på seg.

Ina, Joakim og jeg satt hjemme hos meg en kveld for en stund siden, og da jeg slengte litt med leppa etter at Ina hadde klaget sin nød over videregående skole, utbrøt hun irritert «du skulle vært med på skolen og opplevd det selv!»

Og jeg sa: Hm… Kanskje jeg skulle det. Det virker som en fjern idé på det tidspunktet, men la oss si at tanken vokste på oss.

Jeg sendte inn søknad til skolen om å få være med en uke; Ina smørte lærerne sine og brukte sine effektive knepene og overtalelsesmetoder (de består stort sett består av et sett dådyrøyne og tårevåt blunking), og før vi visste ordet av det hadde vi fått innvilget — riktignok ikke en uke, men — to dager på Lundehaugen videregående skole. Konge. Her blir det ensemble og hørelære for alle penga.

I morgen og torsdag skal jeg altså tilbake på skolebenken. Ina har til og med skrevet en «Huskeliste til din 1. skoledag» til meg som bl.a. inkluderer:

Haha! Dette blir fantastisk. Jeg vil selvsagt rapportere utførlig tilbake til dere om utviklingen og eventuelle hendelser i saken.

Dette innlegget ble postet 3. mars 2008 kl. 22:29 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. Anders S. sier:

  Skulebenken er ikke noge å trakta etter har ihvertfall eg funnet ut etter snart 2 år. Uansett kan det jo bli morsomt og se om du lærer noe, eller klarer å følge med på noe :)

  Men 10.- for kaffi, hvor noob kan man være når en ikke 1. har med seg kaffe på kanne, 2. ikke har kaffetrakter i klasserommet? Eg drikker jo ikke kaffe men, hadde eg gjort det hadde eg aldri betalt 10.- for en kopp.

 2. Ingvild sier:

  Åh, Luni!! Det va tide det!
  Tenk at du får henge der et par dage!
  Trekk pusten dypt, og bli prega av livsgleden og den fri hippi-holdningen, se itte de frikete drama-folkå og de trippende dansejentene, den over-seriøse pianisten med håndleddsvarmere, den dypt konsentrerte og målbevisste (klassiske)sangeren (evt den lettere avslappa jazz-sangeren) og den harde gitaristen med kjetting på buksa!
  Luni er en god plass! :-)
  Eg vil påstå at der finne du der mesta – gjorde i alle fall det i mi tid (som jo begynne å bli ei stund si)!! :-)

 3. myrna sier:

  KOS DEG!

 4. David sier:

  hahaha konge :) 10 i insj og 10 i gjennomføring, allerede før du har gjort det.

 5. Ragnhild sier:

  Åååå!! Eg og vil! Eg håbe du får ha Tor Anton Haarr i noge. Det hadde vært heilt fantastisk:) Hehe… Og jo, du komme nok t å se det mesta av det Ingvild nevnte. Va hvertfall akkurat sånn når eg va innom sist. Og selvfølgelig de merkelige påbyggfolkå som alle ser litt ned på…

 6. Ingvild sier:

  Haha…påbyggfolkå!!! :-)
  I mi tid va det de rare økonomifolkå i andre enden…. Freeka!

Legg til en kommentar