FILMER: Vantage Point og In the Valley of Elah

Jeg har sett to filmer den siste uka.

Den første har jeg tenkt å overse.

Den andre, In the Valley of Elah, var veldig, veldig bra. Mulig den ser ut på traileren til å være enten for Poirot-aktig eller for suppete, men den viste seg å ikke være noen av delene.

I stedet er den uforutsigbar og drivende, og har en historie som både er spennende og som har noe å si (ikke en veldig vanlig kombinasjon).

Det er vanskelig å si for mye om handlingen uten å komme med SPOILERS!, men basisen er enkel: En ung soldat som akkurat har kommet hjem fra Irak forsvinner, og siden verken politet eller militærpolitiet gjør en veldig innsats for å finne ut hva som har skjedd tar faren (Tommy Lee Jones, han gjør noen fantastiske roller for tida) saken i egne hender. Det som rulles opp etter hvert er noe helt annet enn det virker som til å begynne med. I say no more.

Tror den går et ørlite grann lengre på kino. Den vil også være et trygt valg når den kommer på DVD om noen måneder. Se den.

Dette innlegget ble postet 15. april 2008 kl. 0:21 og er kategorisert under Film. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar