Gode dager

Det er ikke ofte jeg pleier å snakke om været, men dette været vi opplever på Jæren nå for tida må nevnes — det er helt fantastisk.

Jeg merker hvordan humøret stiger og livsgleden øker med sol og godt vær ute. Det er utrolig hvor mye det gjør å kunne sitte på torget og spise is midt på dagen, lese en god bok i ettermiddagssola, kaste litt hestesko på pinne i hagen til mora til Torstein (sterkt undervurdert sport), kanskje avslutte dagen med en kaffe på brygga utenfor Peppes.

For ikke å snakke om bibel og bønn på stranda i solnedgangen, med bål og marshmallowsgrilling når mørket siger på.

Og på lørdag var far og jeg ute og satte båten på sjøen for sesongen; durte litt rundt omkring og så på noen gamle vikingbåter som seilte med gammeldagse råseil. Nå er alt klappet og klart for vannsport og tur på havet, med strandhogg om kvelden og nye runder med bål og marshmallowsgrilling i solnedgangen.

Dette kan fort bli en god sommer.

Dette innlegget ble postet 21. april 2008 kl. 23:47 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Ingvild sier:

    Enig!!!

    Ekstra deilig når en kan ta med en kopp te (evt. kaffi) og noe interessant lesestoff med seg ut på baksiden av Mediehøgskolen, sitte i sole og bli klokere! :-)
    (At jeg bare får 4 uker ferie denne sommeren derimot – det glemmer vi foreløpig!)

Legg til en kommentar