People have distinct flavors and smells — not literally, but in my mind. One of my friends is strawberries and cinnamon; another is black coffee and pencil shavings. An ex-girlfriend was lemons and sandalwood.

The weirdest ones, for me, are the people who have no flavor or smell at all. These people creep me the hell out, because it’s like they’re not really there.
Jeff Harell om å ha synestesi, et fascinerende fenomen der én type sanseinntrykk automatisk og ufrivillig kobles sammen med andre typer sanseinntrykk. (via) (0)

Dette innlegget ble postet 22. april 2008 kl. 19:29 og er kategorisert under Sitat, Sitater. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar