Vårsesong er tursesong

Endelig er våren her

Det er fantastisk at våren er kommet!

Humøret mitt pleier ikke vanligvis bli påvirket av været i veldig stor grad, men jeg kjenner virkelig at vårlufta og det gode været gjør godt.

Og vårsesong er jo tursesong, noe vi innvidde med en båltur til Sælandsskogen på søndag. Det var konge, og det er ikke så mye som skal til. Du trenger et bål, en kniv til å spikke pølsepinner med, og pølser, massevis av pølser. Det kan underholde en gjeng i flere timer, og en trenger ikke noe mer. Bortsett fra kanskje litt snacks. Og banan med sjokolade pakket i aluminiumsfolie og lagt på bålet.

Jeg fikk ganske kraftig familiefølelse da Ina dro fram Solo og hadde tatt med ekstra glass til alle, og Joakim hadde kokt kaffe og delte ut kaffe og kopper til de som ikke hadde.

Jeg kjenner på meg at dette kommer til å bli en god tursesong. Kanskje vi skal prøve å bestige alle toppene i Time? Dalsnuten. Månafossen. Kjerag.

Få gang på det. Fra nå av er søndag turdag.

Dette innlegget ble postet 15. april 2008 kl. 0:34 og er kategorisert under Livet, Tenkeboksen. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. Anders S. sier:

  Hva med en tur til Garborg hyttå når den nye porten er på plass? Eg skal ihvertfall opp en tur når den er på plass hehe.

  Mvh
  Anders S.

 2. Ragnhild Hetland sier:

  Viss du trur at Dalsnuten, Månafossen og Kjærag er i Time så er du ikkje så veldig god i geografi:-)

  Tursesong er kjekt! Kan veldig anbefale å investere i ei hengekøy. Kanskje der snart kommer noen bilder på flickren til Loyd av hengekøyeturer…

 3. Bjørnar sier:

  > Viss du trur at Dalsnuten, Månafossen og Kjærag er i Time så er du ikkje så veldig god i geografi:-)

  Hehe. Er de virkelig ikke det?

  > Kanskje der snart kommer noen bilder på flickren til Loyd av hengekøyeturer…

  Loyd i fosterstilling i hengekøye. Jeg gleder meg allerede.

 4. Pål Berge sier:

  Kan jeg melde meg på en eventuell turdeltakerliste? Jeg er med til alle målene du beskriver — i tillegg skulle vi tatt en tur til Røssdalen. Elsker der plassen, selv om turen inn er veeldig kort ;-)

 5. Bjørnar sier:

  Kan skjønne du kan melde deg på turliste, Pokke! Jeg ringer deg plutselig. Hver søndag.

Legg til en kommentar