Dette innlegget ble postet 13. august 2008 kl. 14:57 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. therese sier:

  Ja, skjerp deg!!!

 2. Benjamin sier:

  Ja… Eller?

 3. therese sier:

  ååå…for et nyyydeligt innlegg! Sei viss du trenge noge å blogga om…eg vett jafall om noge!;)

 4. ina sier:

  ops… den forrige va frå meg altså! (ikkje så lett når alt æ felles her…:) )

 5. Bjørnar sier:

  Nå bruker jeg vanligvis ikke å ta bestillingsoppdrag på hva jeg skal blogge om, men fra deg er jeg muligens åpen for forslag, Ina. Hit me.

  (Jeg tipper du vil at jeg skal skrive om deg og Eirik.)

Legg til en kommentar