«Nå he me det godt 2008»

Det har vært en fantastisk sommer. Muligens er dette den beste sommeren jeg har hatt på flere år. Én ting jeg vil trekke fram i denne anledning er en kanotur vi var ute på i midten av juli, EirikB, EirikE, Joakim, Jon Arne og jeg.

Vanligvis i sosiale lag, og spesielt når en er på tur, og spesielt når vedkommende tur foregår ute i naturen og været er et stykke fra optimalt, blir det som regel (1) litt generelt dårlig eller halvdårlig stemning, eller (2) én eller flere personer som er helt eller delvis negative.

Ikke her.

De to første dagene av turen regnet det mer og mindre, på det verste så ille at vi måtte øse vann ut av kanoen en gang i halvtimen. Likevel var det aldri noe klaging eller syting å høre. Det var helt unikt. Når det var på det verste holdt alle kjeft og gjorde jobben sin, og så snart det var antydning til bedring gikk det kun kort tid før noen sa: «Nå he me det godt, gutta!»

Dette ble gjentatt så ofte at turen etter hvert bare ble hetende «Nå he me det godt 2008», for vi hadde det fillen utrolig godt. Både i det små tingene, som f.eks. at det sluttet å regne («Opphold? NÅ he me det godt!») og i store og utrolig gode ting uansett omstendigheter, som mat laget på primus, kaffe kokt på bål, gode historier og prat om livet rundt leirbålet, å gli sakte nedover elva i helt utrolige naturomgivelser.

Det er fantastisk å være med folk som er positive og oppmuntrende!

Nå må ikke dette misforstås med at det ikke er lov å ha dårlige dager og at livet slett ikke alltid er på topp, for det er det ikke alltid. Men å være i en setting og et miljø som preges av at folk gleder seg over små og store ting og setter ord på den gleden — få ting er så oppmuntrende som det.

Og det skal ofte veldig lite til.

Dette innlegget ble postet 13. august 2008 kl. 21:22 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Marion sier:

    Det hørtes ut som en veldig bra tur! Det er kjekt med positive folk:)

Legg til en kommentar