Dette innlegget ble postet 2. september 2008 kl. 22:39 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

3 KOMMENTARER

 1. Ragnhild Hetland sier:

  eg har egentlig tenkt å blogga om disse elendige bokstavane. holder på å klikka når eg ska blogga eller kommentera noge… og så klare eg det aldri på første forsøk. elendige bokstava! kan eg fjerne de fra min blogg?

 2. Bjørnar sier:

  Det kan du!

  Logg deg inn på Blogger. Velg fanen «Instillinger». Velg «Kommentarer». Bla deg ned til valget som heter «Vise ordbekreftelse for kommentarer?» og sett denne til Nei. Lagre instillingene. Ferdig.

 3. Geir sier:

  Nei, det vidunderlig å måtte skrive alt du har skrevet på ny, fordi du ikke klarer se forskjell på en forvridd o og 0. Og det hele delvis fordi skaperene var for late til å lage siden skikkelig og delvis fordi de var redde for spam fra datamskiner… et sært konsept…

Legg til en kommentar