G1-weekend (en oppsummering)

Ok, jeg skal skrive noen ord om G1-weekend nå mellom slagene, selv om jeg er stuptrøtt.

Det var en fantastisk helg. Det BLE en fest! Jeg koste meg skikkelig. Det var utrolig oppmuntrende på mange ulike måter. Både åndelig og sosialt var det veldig spesielt.

Folk som er ganske ulike kommer oftr mye nærmere hverandre når en reiser bort på tur en slik helg (f.eks. Magne og Erik som gjør Benjamin mer folkelig). Det blir fort knyttet noen vennskap og relasjoner som ikke oppstår av selv i det daglige, og vi ble mer sammensveiset som gjeng på tvers av huskjerkene i løpet av helga.

Av storslåtte sosiale opplever kan jeg nevne potetkanonen vi hadd med på turen. Vi har skutt en mengde poteter medi løpet av helga. Gjennom eksperimentering med ulik gassmengde, ammunisjon og tennmekanismer oppnådde vi etter hvert MEGET tilfredsstillende resultater.

Én ting må jeg spesielt gi G1erne honnør for, og stille de fram som eksempler for andre: Åpenheten de har for hva Gud vil gjøre med de. De gjør noe med det de lærer. De lar det ikke bare være fine ord i en stor, svart bok, men de tar det på alvor og ønsker virkelig hardt å leve det ut. De lar seg forandre. Vi har utrolig mye å lære av de her.

Jeg ble veldig oppmuntret av denne helga. Sånt som dette gjør at det er en glede og en ære å få være ungdomspastor for denne fantastiske gjengen!

G1-ere: Husk på de tingene vi snakket om i helga. Det må leves ut i hverdagen.

Magne: Du er en great success.

Dette innlegget ble postet 22. september 2008 kl. 23:21 og er kategorisert under Gud, Kirke, Livet, Saron. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

5 KOMMENTARER

 1. therese sier:

  JA!!!eg e sååå willt enige, for en gjeng!!!For en frimodighet!!!jepp, kjenne d blir veldig trist å reise fra dere alle, selv om d KUN er for ett halt år….:)

 2. Benjamin sier:

  So einig, so einig…

  Eg saknar G1 allereie….

 3. Marianne. sier:

  Å! FOR en gjeng! Enromt mange gode folk! Herlig å sjå!
  Magne å Erik: Feige lag! Får Benjamin lov å bli folkelig «crazy», mens meg ska dåkke heila tiå «få ner på det «normala»»… Hmh!

 4. Benjamin sier:

  Hehe

 5. Jarle sier:

  AEG AO VIL!!!!!!!

Legg til en kommentar