Heimevernsøvelse

HV-øvelseJeg er tilbake i grønt igjen for en storstilt HV-øvelse som går av stabelen denne uka.

Etter mye rangling i helga stilte jeg sterk og klar til øvelse mandag morgen, selv om noen kanskje vil innvende at jeg kanskje har sett våknere ut enn jeg gjør på dette bildet. Men om ikke annet var jeg i alle fall ved godt mot.

Fra nå og til fredag kan jeg observeres på fjelltopper i distriktet, sannsynligvis i telt.

Dette innlegget ble postet 22. september 2008 kl. 23:31 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. David sier:

    Håper du får noen skikkelig fine naturopplevelser mellom bamsemumspatruljene ;)

Legg til en kommentar