KONSERT: Thom Hell

Jeg var på konsert med Thom Hell på Folken i kveld. Det var en meget hyggelig opplevelse!

Jeg har veldig sans for personen Thom Hell. Han er en blid, halvsjenert, lavmælt sørlending — han er kanskje selve personifiseringen av sørlendingen. Jeg var på konsert med ham på Øya-festivalen også, og samme inntrykket gjentok seg denne gang. Han er rett og slett en person det er utrolig lett å like.

Han spiller pop, og tidvis ganske melankolsk pop. Selv noen av de glade sangene hans høres triste ut. Dette er ikke å forstå som noe negativt, det passer egentlig utrolig godt til både personligheten og stemmen hans.

Jeg blir stadig overrasket over hvor godt jeg liker å gå på konsert, for det er nesten så jeg glemmer det mellom hver gang. Men det er absolutt til å anbefale.

Folken har bra program utover høsten. Bl.a. kommer Madrugada, Marit Larsen (som forøvrig er sammen med Thom Hell), Timbuktu, Kaizers Orchestra, BigBang m.fl. Sjekk ut programmet.

Dette innlegget ble postet 27. september 2008 kl. 4:04 og er kategorisert under Musikk. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Elling sier:

  Ah, heldiggris – jeg hadde tenkt meg dit men var forhindret. Sees vi i Portugal til uka?

 2. Bjørnar sier:

  Det gjør vi! Thomas, Eirik og jeg reiser ned i dag allerede og tar noen dager ferie i forkant av konferansen. Snakkes på onsdag!

 3. Geir sier:

  Skal på Kaizers Orchestras såkalla «250 prosent tour» den 16 oktober på folken :D

 4. Karin sier:

  Var på Thom Hells konsert i Bergen på Verftet under Phonofestivalen den 18 sept. Laber, uengasjert Thom Hell på scenen. Tønes spilte før, og der var stemningen høy, latteren løs og dansefoten nær!

  Mulig Thom Hell hadde en dårlig dag akkurat da, men Tønes er og blir helten min den kvelden!

Legg til en kommentar