Sovehjerte

I forbindelse med denne HV-øvelsen har jeg bodd i telt denne uka. Selv om underlaget var hardt og liggeunderlaget til Forsvaret er en halv centimeter tykt sov jeg som en sten alle nettene. (Dette er en dritbra skill å ha i militæret.)

Jeg sover stort sett glimrende nesten uansett sted og forhold. Jeg sover nesten like bra andre steder som i mitt eget hjem, enten det er i andres gjestesenger, sofaer, i hytte, i telt, under åpen himmel — jeg har til og med sovet i hengekøye som jeg har falt ut av i løpet av natta og våknet på bakken om morgenen med maur over hele meg, men selv da sov jeg uten å merke noe helt til morgenen grydde.

Mitt svake punkt er kjøretøy i bevegelse. Der har jeg store problemer med å få sove. Bil, buss og så videre er helt sjanseløst. Jeg tror faktisk jeg sover bedre en natt rett på asfalten enn i en bil som kjører.

Dette innlegget ble postet 27. september 2008 kl. 4:15 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Torstein sier:

    Ha. Jeg kjenner meg igjen her. Men etter Afrika lærte jeg også å sove i åpne biler i timeslange kjøreturer på veier som var så fulle av hull at det var hoppende sitting.

  2. HannaKjø sier:

    Haha, sko gjerna sett deg sove sittende og hoppende, Torstein! Det e kje te å unngå å sugla då! :)

    Merkeligt at du ikkje kan sova i bevegelse…det e nok det at det heila tiå e noge nytt rundt deg, så du e redde for å gå glipp av noge! :)

Legg til en kommentar