SMS-veksling med Ole Martin Kro

Meg: Unnskyld? Ke e dette eg hørre om en krise på gang i bransjen din? Fleip/fakta?

Ole Martin: Krise på gang… Vel, på mange måter er det jo det, men problemet ligger ikke i de norske bankene, men mer i uroen i finansmarkedet i verden. Det gir høy markedsrente og utlånsfrykt. Hjemme er det frykt for hvor solid banken er som kan skape problem. Krise blir det nok ikke, men ille blir det viss alle vil ta ut pengene av banken…

Meg: Hvilke penger i banken? Det tror jeg ikke jeg har… Kanskje 2,50 hvis jeg er heldig.

Ole Martin: La de stå!! Og sett inn mer penger!

Dette innlegget ble postet 11. oktober 2008 kl. 16:46 og er kategorisert under Sitater. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

4 KOMMENTARER

 1. Hege sier:

  Løye! :-)

  PS: Verre her i mitt land!

 2. ingvar sier:

  ref: http://bjornartollaksen.no/2008/10/strek/
  Leste en interessant artikkel i STREK, om en fyr som hadde studert penger og bibel og slikt. Han mente at å sette penger i banken var å gi fra seg forvalter-ansvaret vi er gitt…

 3. Asbjørn sier:

  Ja for fladen! Sett inn meir penger.

 4. Anders S. sier:

  Hadde ikkje regjeringen lånt vekk våre oljefond penger i USA ville dette aldri skjedd. Hvor var eg då eg såkalt skreiv under på at min bank sosla mine sparepenga vekk på børsen?

  A: Stem FRP eller Høyre til neste valg……
  B: Håp at det kommer en Demokrat i USA…..
  C: Ta ut pengane i frå banken så de går konk, ihvertfall de statlige som DNB Nor ASA….
  D: Slutt å bruk folks sparepenga på børsen…..

Legg til en kommentar