Strandliv og Jesusfriker

Siste nytt på sykdomsfronten i Portugal: Eirik er på bedringens rand. ThomasR sliter fortsatt.

Vi, eller rettere sagt jeg, tatt i betraktning de andres allmenntilstand, har fantastiske dager her nede. Sola skinner, det er mellom 25 og 30 grader, vannet er deilig, og vi har funnet favoritthengestedet vårt. Det er en bar/kaffebar på stranda, der du kan få kald drikke, høre på god musikk, sitte i skyggen mens du ser ut over havet og bølgene som slår inn over stranda, nyte en god bok eller bare slappe av. Den har altså alle de positive sidene ved strandlivet uten alle de negative.

Thomas og jeg var på tur til en landsby nede på kysten her i går. Den levde på alle måter opp til forventningene om en middelhavslandsby — hvite murhus med oransje takstein, smale gater, en døsig by der alt går sent og alle har god tid. Lett at jeg kunne bodd et slikt sted en stund.

Ellers er vi i gang med konferansen/nettverket vi er en del av om kirkeplanting i Europa. Det er en del helt fantastisk folk her nede.

Noen av favorittene mine er folkene fra Jesus Freaks. Bevegelsen deres består av folk som er litt på siden av det mange vil definere som «normale» kirkegjengere, det betyr i praksis at de er en del av subkulturer som har diverse tatoveringer, nagler av ulike slag, hårfrisyrer og musikksmak, som sine kjennetegn. De er helt fantastisk desentraliserte og ustrukturerte. Og de liker det. Og vi liker det.

Dette innlegget ble postet 1. oktober 2008 kl. 19:47 og er kategorisert under Kirke, Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Weronica sier:

    Hørtes utruligt godt ud me sol å sommar!!! :D
    hær haima æ d så å sai regn elle øveskya vær heila tiå… Great :p
    Hels te di sjuge å ønsk di go bedring :D

Legg til en kommentar