Nedetid

Så… Det ser ut til at serveren min har vært nede i noen dager.

For nørdene blant dere er forklaringen som følger (resten kan slutte å lese herfra): Selskapet som jeg har nettsidene hos flyttet meg til ny server, og når det skjer må adressen — bjornartollaksen.no — peke til den nye serveren. Dette må gjøres manuelt, og flyttingen sammenfalt tilfeldigvis med at jeg reiste bort på retreat og var uten internett- og telefonforbindelse.

Jeg var derfor ikke klar over dette før søndag kveld, og satte straks i gang tiltak for å rette opp problemet (det er egentlig et minimalt problem, noen tall som må endres, men det får store konsekvenser).

Men nå er ting endelig på plass igjen! Jeg har fått noen eposter og SMSer med forundrede spørsmål om jeg har lagt ned eller sluttet å blogge? Det har jeg selvsagt ikke.

Dette innlegget ble postet 9. desember 2008 kl. 11:10 og er kategorisert under Blogging. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

2 KOMMENTARER

  1. Silje Aarbakke sier:

    Eg forstod itte å ha lest heile innlegget at eg overhode ikkje e någen nørd.. Godt du e tebake, eg blei litt skoffa når siden din va vekke.

  2. Nils sier:

    Det var godt! Fryktet faktisk det aller verste her om dagen! Men det er jo interessant å se hvor innarbeidet denne bloggen og mange andre nettsteder er i listen over ens daglige surf. Og hvor «satt ut» man blir når viktige nettsteder bare forsvinner. Som når VGnett forsvant for noen uker siden ifm en brann.

Legg til en kommentar