Bading i Klepphallen

Eirik Eik, klar for Den engelske kanal Eirik Eik, klar for Den engelske kanal

EirikE, Joakim, Tore, Ørjan og jeg var på familiebading i Klepphallen i dag.

Selv med så mange som det var stappet inn i det bassenget ble vi likevel raskt de mest barnslige til stede da vi fikk fatt i en av disse store pølsene som flyter på vannet. Da startet en evig lang slosskamp for å få kontroll over pølsa og holde de andre på avstand og i størst mulig grad under vann.

Det ble eksperimentert med mange ulike bruksområder en slik flytepølse kan ha. Ørjan demonstrerte blant annet at den kan brukes som skateboard i det han tok sats fra kanten og plantet begge beina på denne pølsa — som beveger seg mer eller mindre fritt i alle de tre dimensjonene — for å se hvor langt han kan stå. (Ca. en halv meter.)

For å få litt trening svømte vi 20 lengder, som utgjør 500 meter. Jeg må innrømmer at jeg ble kraftig sliten av disse fem hundre metrene. Jeg synes å huske at denne distansen gikk helt fint i mine yngre dager, men det er mulig det er nostalgien som griper meg.

Ironisk nok satt EirikE og jeg i går og fantaserte om at han skulle svømme over Den engelske kanal før han ble tretti, og vi spurte etter hvert Wikipedia hvor langt det egentlig er over kanalen. Det er 34 km. Ca. 70 ganger lengre enn det vi svømte i dag, altså. Så lykke til, Eirik. Lykke. Til.

Dette innlegget ble postet 18. januar 2009 kl. 23:26 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

6 KOMMENTARER

 1. EirikHH sier:

  Ja Eirik, svøm kanalen! Tror faktisk du kunne greid det. Jeg kan styre (seile, kjøre, føre?) følgebåten. Skal ikke kaste ting på deg, lover!
  Er du uheldig får jeg kanskje endelig brukt for badevaktkurset som ikke er oppfrisket på ca 5 år.

 2. Tone K sier:

  Lykke te i frå meg og. HAhahahaha….

 3. Benjamin sier:

  Lukke til frå meg au!

 4. Idus sier:

  Ja, lykke te ja :) Eg slenge meg med Helsethen i båten! Trur det kunne blitt enn fin tur!

 5. Ørjan sier:

  en halv meter ??? vertfall 7, 8 meter spør du meg! :P

 6. Stian Vikra sier:

  Believe and achieve… ;-)

Legg til en kommentar