En hektisk uke

Har hatt en hektisk og spennende uke med mye forskjellig — ledersamling, jobb, huskjerker, G1-gudstjeneste og menighetsfest.

Alt kommer som vanlig på én gang, det fordeler seg sjelden jevnt utover. Men det er egentlig greit — jeg foretrekker egentlig vekslingen mellom intenst og rolig framfor at alt er på det jevne. Og det er skjer veldig mye spennende og kjekt for tida.

Har foreløpig ikke helt overskudd til å skrive så mye her som jeg skulle ønske. Håper at ting vil roe seg ned litt etter hvert så jeg kan få begynt litt på denne gigantiske refleksjonen som jeg har lovet at dette året skal bli.

Dette innlegget ble postet 12. januar 2009 kl. 0:37 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Anders S. sier:

    Eg høyrde noge snakk om at du hadde våre innom sjå damå mi :) håbe det var kjekt :)

    Eg er i SF kjem heim på fredag:)

    Have fun at home :) God bless :)
    Anders S.

Legg til en kommentar