Dette innlegget ble postet 12. januar 2009 kl. 0:49 og er kategorisert under Sidespor. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. Kristine S sier:

    Her ein dag gjekk eit gigantisk demonstrasjonstog forbi bustaden min, så eg føler eg bør ha tankar om konflikta, sjølv om eg skulle ønska eg slapp unna. Men noko må eg då seia når diskusjonspartnaren min hardnakka hevdar at det å ha Israel sitt flag på veggen er som å ha naziflag hengande!

    Den der salige polariseringa mellom dei som er «for palestinarane» (kven kan i grunnen vera motstandar av ei lidande sivilbefolkning?) og kristne som ser frimodig inn i NRK sine kamera og seier at «Den som velsigner Israel, vil Gud velsigna» (velsignar ein eit folk om ein godtek at dei gjer grusame ting? ein sann ven ville gjeva vise råd, ikkje heia på dårskap!), gjer meg gal! Kva med litt nyansar?

    Og så kjem Vårt Land skridande, gjer meg glad rett og slett, fordi dei klarer å ha to ting i hovudet på same tid. Takk!

Legg til en kommentar