? Hvorfor er du ikke svare meg mail

Fantastisk. Nå har spammerne tatt i bruk oversettelsesprogrammer (tusen takk, Google) for å snike seg gjennom spam-filtrene, og dette åpenbart med hell.

Hvorvidt det gjør at «tilbudet» virker mer seriøst og overbevisende for lettroende sjeler har jeg kanskje mindre tro på når jeg ser på språket i denne eposten som dumpet inn i postkassen min:

Emne: ? Hvorfor er du ikke svare meg mail

Attn:

Vennligst I vil at du skal vite at jeg skriver denne e-post gjennom oversetter og oppfordrer deg til å bære med meg hvis du finner vanskelig å forstå min post.Jeg er advokat Bernard Cahen, en privat Advokat til avdøde Petrokjemisk Engineer fra Norge, som var på kontrakt hos Societe Nationale de kommersialisering Des Produits Petroliers (SONACOP) Oil Company Benin republikk, som jeg her refererer som min klient.

På den 25 februar Des., 2003, min klient, hans kone og deres sønn var involvert i en flyulykke som skjedde her i Benin på ovennevnte oppgitt dato.Mer enn 107 mennesker om bord omkom i hendelsen. Siden da har jeg gjort flere henvendelser til ambassaden for å finne noen av mine klientens relati ve men alt arbeidet har vært mislykket.

Dette innlegget ble postet 20. februar 2009 kl. 14:18 og er kategorisert under Teknologi. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan hoppe til slutten og legge igjen en kommentar. Tilbaketråkk er for øyeblikket ikke tillatt. Her har du en direktelenke.

1 KOMMENTAR

  1. asbjørn sier:

    Ikkje gale til å være automatisk oversatt! Synd du ikkje tok med slutten på historien. ;)

Legg til en kommentar