Hyttetur

Har vært på en strålende hyttetur i helg.

Astri, Brit-Silje, Joakim, Marita, Morten, Tore og jeg reiste til Lindesnes, til firmahytta til Tore, og du all verden for ei hytte. Den hadde en rekke soverom, uteboblebad, to bad, massasjedusj, inneboblebad, badstu og stor stue med… wait for it… et digert elghode på veggen! Kan det bli bedre?!

Naturlig nok tilbrakte vi en god del tid i uteboblebadet. Jo kaldere det er i lufta (og i vårt tilfelle var det snø i lufta), jo bedre er det å sitte med resten av kroppen i et varmt boblebad eller en stamp. Det var helt nydelig. Et sted vi tilbrakte betydelig mindre tid i var badstua, som vi klarte presse opp i 120 grader — i overkant av hva som er levelig temperatur å oppholde seg i.

Vi fikk også skutt en del leirduer nede ved den lokale havna. Så mange, faktisk, at vi klarte å bruke i stykker leirduekasteren. Tore gjorde en spesielt god profil med hagla nærmest i armhulen og «pek-og-trykk»-prinsippet. Den mannen har et glimrende rekylopptak.

Som seg hør og bør hadde vi også mye god mat, god drøs, kortspilling og boklesing. Det har vært en herlig, avslappende helg i gode venners lag. Det føles godt.

Dette innlegget ble postet 8. februar 2009 kl. 23:11 og er kategorisert under Livet. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke.

INGEN KOMMENTARER

Legg til en kommentar