Kolben til kaffetrakteren vår…

Kolben til kaffetrakteren vår er sprukket. Nå trakter vi kaffe i en skål. FAIL.

Dette innlegget ble postet 19. april 2009 kl. 17:43 og er kategorisert under Twitter. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke

3 KOMMENTARER

 1. Tone K sier:

  Når eg må blæ tebage sånn to sie på bloggen din, då vett eg at eg he våre uten internett for lenge….. men eg lige bloggen din godt. Og det henge (kanskje) samen med at eg lige deg godt. Faktisk:)
  Å det blir innflyttningsfest, men trur me må spara ann te sommaren, for me he ikkje kjøkken for tiå:) hehe….men det blir gudd. Snakkes.

 2. Aspis sier:

  De selger kolbene du trenger på M fira og førr og de er irriterende dyre. Eg har allerede knust og handla to av desse til R57. Kolbe glemt på trakter + umiddelbar skylling med vatn er en dårlig kombinasjon. :D

 3. Hanna sier:

  Da er dere på rett spor, for da jeg var i hovedstaden her forleden fikk jeg kaffien servert i skål. Det er visst inn. Dere er forut deres tid her på Bryne. :)

Legg til en kommentar