Bevegelsesensoren til kontorbe…

Bevegelsesensoren til kontorbelysningen min tvinger meg til å reise meg hver halvtime og veive med armene som en idiot.

Dette innlegget ble postet 6. mai 2009 kl. 14:48 og er kategorisert under Twitter. Du kan følge kommentarer til dette innlegget gjennom en nyhetsstrøm. Du kan legge til en kommentar, eller sende tilbaketråkk fra din egen blogg. Her har du en direktelenke

5 KOMMENTARER

 1. EirikE sier:

  kansje d e derfor du e så tynne

 2. johannes sier:

  fyfo

 3. Geir sier:

  Sånne bevegelssensorar vart eg lei av etter å ha erfart ditt eksempel på eit toalett. Var forøvrig første gong eg hadde erfaring med slike senosrar…

 4. Ingrid J sier:

  Ahaha, det såg vertfall veldikt løye ud inne i håve mitt!

 5. David sier:

  hahaha

Legg til en kommentar